Etentje Koninginnenrit 8 juni 2024

Beste leden, steunende leden,

Naar jaarlijkse gewoonte worden op 8 juni 2024 onze jaarlijkse Koninginnenritten gereden.

Gelieve zo vlug mogelijk in te schrijven voor de rit via de website zodat we tijdig voor het juiste aantal deelnemers kunnen reserveren voor het middagmaal onderweg (waarbij WT De Dreef 10 euro tussenkomt voor de leden). Opgelet zeker eerst inloggen om onderaan te kunnen inschrijven.  Gelieve bij problemen hiermee zeker via de respectievelijke Whatsapp-groep dit te melden.

Na de Koninginnenritten, wordt een gezellig samenzijn met etentje georganiseerd voor alle leden en steunende leden van ons wielertoeristenteam.  Dit event vindt plaats in restaurant ‘Oud Edegem’ Kontichstraat 29.

We ontvangen jullie graag vanaf 18u30 voor het aperitief, aangeboden door WTDD.

Het eten start om 19u.  De deelnameprijs bedraagt 38 euro voor niet-leden en 33 euro (5 euro sponsoring door WTDD) voor leden/steunende leden.

Aperitief

Crackers – dip

Sashimi zalm & tonijn – sesam – edamame – soja

Mini Steak Tartaar

Nachos – guacemole – cheddar – tomatensalsa

Garnaalkroket “ ’t Werftje “ uit het vuistje

Scampi geroosterde paprika – brood

Varkenswangetje – prei – pickles

Mini dame blanche

De verdere drank is voor eigen rekening.

Heb je zin om hieraan deel te nemen, aarzel dan niet om in te schrijven! Gelieve per mail info@wtdd.be je inschrijving voor dit etentje te bevestigen met vermelding van ‘Etentje Koninginnenrit 8 juni 2024 en je naam/namen’.

Inschrijven kan tot zaterdag 1 juni 2024  en mits ook de betaling van het bedrag op rekeningnummer BE66 9731 0840 8143 met vermelding: ‘Etentje Koninginnenrit 8 juni 2024 en je naam/namen’ voor 1 juni.

Hopelijk tot op één van de koninginnenritten en/of op het etentje ’s avonds!

Het bestuur