!!!WE MOGEN OPNIEUW!!!

Beste leden, sympathisanten en anderen

De Nationale Veiligheidsraad heeft op 13/05 een aantal versoepelingen goedgekeurd. Eén van deze versoepelingen is dat buitensporten in grotere groepen opnieuw mag. Voor onze club betekent dit dat wij vanaf 18/05, in theorie, opnieuw teams mogen vormen tot 20 personen.

Het bestuur heeft tijdens de laatste vergadering beslist om pas vanaf zaterdag 6 juni opnieuw te starten met de ploegritten. De geplande koninginnenrit zal verplaatst worden naar 12 september 2020. Het dan geplande fietsweekend wordt voor dit jaar definitief geannuleerd. Hiervoor wordt na de koninginnenrit op 12 september wel een alternatief uitgewerkt, zonder overnachting, maar wel, indien mogelijk, met een etentje die zaterdagavond. Over al deze veranderingen wordt tijdig de nodige communicatie gevoerd.

We kijken er naar uit om opnieuw in groep te fietsen en hopen jullie te ontmoeten op zaterdag 6 juni 2020. Verdere praktische afspraken worden eind deze maand in een volgend bericht meegedeeld. Ook de ritten zullen voor 6 juni online gezet worden..

Het staat jullie vrij om onderling in kleine groep te blijven fietsen. Zorg er wel voor dat er steeds iemand aangeduid wordt als wegkapitein, indien jullie fietsen met meer dan drie.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur,